Jubileum, hybrid och releasefest!

Lördag 23 november är det för 20:e året det dags för Ideellt forums Idédag! En dag som blandar inspiration, erfarenheter, möten, insikter, utmaningar och möjligheter.

Ett jubileum är en möjlighet att ta avstamp i det som varit för att blicka framåt. Temat för årets idédag är just ” Idealitet – nästa steg”. Under förmiddagen blir det flera spännande samtal om vilka steg som är våra ”nästa ” när det kommer till ideellt engagemang. Det blir också reflektioner kring dåtid, nutid och framtid.

från personer varit med och bidragit under dessa 20 år.

Efter lunch är det dags för ett riktigt stort ”nästa steg”. Då blir det releasefest för ”Spår av idealitet” - ett helt nytt koncept för församlingar som vill utveckla arbetet med det ideella engagemanget. Spännande, kul och användbart! Självklart finns det chans att prova på konceptet "hands-on".

I år kommer vi att hålla till i Stockholm, i Adolf Fredriks kyrka som ligger i centrala Stockholm. Du kan delta på plats i Stockholm eller vara med digitalt. Du/ni kan också välja att ordna en egen ”hybrid-dag” i din egen församlingen där ni följer delar av dagen digitalt och kombinerar den med egna lokala inslag.

Allt om idédagen hittar du på https://idedag.se/.

Tipsa/dela gärna till de som tror kan vara intresserad av detta!

Välkommen till en inspirerade dag kring vårt ideella engagemang!


© Start