Ideellt forum | Idédag 2022: Av fri vilja på fri tid
1421
single,single-post,postid-1421,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Idédag 2022: Av fri vilja på fri tid

idedag_rapport_liggande_3

01 Mar Idédag 2022: Av fri vilja på fri tid

8 oktober 2022 Linköping/Digitalt

Utmanade. Banbrytande. Inspirerade.  1 mars släpptes forskningsrapporten ”Av fri vilja på fri tid” som visar på både möjligheter och utmaningar när det gäller ideellas engagemang i Svenska kyrkans barn och ungdomsarbete. Det som kommer fram i rapporten kan också appliceras på ideellt engagemanget rent generellt i Svenska kyrkan.

Under idédagen får du möjlighet att möta forskarna bakom rapporten och tillsammans med ideella, anställda och förtroendevalda samtala och göra ”verkstad” av detta. Ett viktigt fokus kommer att vara hur anställda och ideella medarbetare är varandras medkrafter.

Dessutom kommer Biskop Andreas Holmberg och utvecklar vad det innebär att vara kyrka i nytt landskap. Och som det brukar heta i dessa sammanhang ”mycket, mycket mer”…

I år kommer vi att hålla till i Linköping, hos S:t Lars församling och Linköpings domkyrkoförsamling.

Du kan delta på plats i Linköping eller digitalt. Du/ni kan också välja att  ordna en egen ”hybrid-dag” där ni följer delar av dagen digitalt och kombinerar den med egna lokala inslag.

***************************************************************
ANMÄLAN ÄR ÖPPEN NU!
Läs mer om dagen/anmälan här
***************************************************************

TIPS!

Du kan ta del av rapporten redan nu på olika sätt:

Rapporten Av fri vilja på fri tid  (6Mb) kan du läsa i sin helhet  här.

Lyssna på Sara Franssons presentation av rapporten (20 min).

Lyssna på podden Teologi i tiden om rapporten med Sara Fransson och JanOlof (Jolle) Nordström

Lyssna på webinarium om Av fri vilja på fri tid med författarna Sara Fransson, Jonas Bromander och Johan von Essen tillsammans med JanOlof (Jolle) Nordström från Ideellt forum. Moderator Maria Södling. (51 min)

Inga kommentarer

Skriv en kommentar