Ideellt forum | Ideellt forums Idédagar – 2-4 oktober 2015
12
single,single-post,postid-12,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ideellt forums Idédagar – 2-4 oktober 2015

Foto: Gustaf Hellsing

18 Maj Ideellt forums Idédagar – 2-4 oktober 2015

Idédagarna är fullbokade! Vi är glada att kunna konstatera att sista platsen nu är bokad. Det går alltså inte längre att anmäla sig till Ideellt forums idédagar i Umeå, men du kan anmäla intresse om en reservplats.

För att ställa dig i kö skickar du ett mail till umea@sensus.se.

Varmt välkomna till Umeå – bara en timme eller en god natts sömn från Stockholm! Efter två fantastiska år i Norrköping styr nu Ideellt forums Idédagar kosan norrut 2015 och 2016.

Vi är glada att få anordna våra idédagar i samarbete med Umeå pastorat. Konferensen kommer att hålla till i Tegs kyrka, strax söder om älven. Utöver de större samlingarna innehåller Idédagarna alltid möjligheter till mindre sammanhang där man får ta del av andras erfarenheter och tid att stöta och blöta dem mot sina egna. Det sker både i organiserad form (valbara seminarier eller liknande) och vid spontana möten i kaffekön, vid lunchbordet, under eftermiddagspromenaden eller kanske vid ett kvällscafé.

Mer information om program, medverkande mm hittar du i foldern: Folder Idédagar 2015

Vill du sprida information om idédagarna finns foldern dessutom i två utskriftsformat:
2015 idedagar A4-TRYCK
2015 idedagar A3-TRYCK  (Skrivs ut dubbelsidigt och viks till en fyrsidig folder i A4-format)

 

Om du vill få löpande information om vad som händer inom Ideellt forum får du det enklast genom att gå in och gilla vår Facebook-sida: www.facebook.se/ideelltforum

Varmt välkomna!

JanOlof Nordström, samordnare Ideellt forum i Svenska kyrkan

 

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar