Ideellt forum | Idédagar i Helsingborg 5-7 oktober
877
single,single-post,postid-877,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Idédagar i Helsingborg 5-7 oktober

Flyer ideelltforum

16 Apr Idédagar i Helsingborg 5-7 oktober

Idédagarna ger dig som är ideell, förtroendevald eller anställd inspiration och fördjupning för ditt engagemang i Svenska kyrkan. I år medverkar Johan Von Essen, Kent Wisti, Johan Wester, Bev Piro, Ann-Katrin Persson, JanOlof Nordström och Gävle pastorat. Utöver de större samlingarna innehåller Idédagarna alltid möjligheter till mindre sammanhang där man får ta del av andras erfarenheter och tid att stöta och blöta dem mot sina egna. Det sker både i organiserad form (valbara seminarier eller liknande) och vid spontana möten i kaffekön, vid lunchbordet, under eftermiddagspromenaden eller kanske vid ett kvällscafé.

I foldern för Idédagarna hittar du allt om programmet, medverkande, tider mm.

Folder idedagarna 2018

Ladda ned folder (för skärm) uppdaterad 20180921

 

 

 

 

anmalan
Anmälan till Idédagarna sker individuellt och är bindande. Ingen gruppanmälan. Max antal 300 deltagare.

Eftersom det fortfarande finns platser kvar har vi förlängt möjligheten att anmäla sig till och med 23 september. 

Seminarium nr 12, Demokarti som metod för engagemang, är fullt och kan inte väljas. Seminarium nr 4 och 8 är inställda av olika skäl och är därför inte heller valbara.

Vid anmälan efter 23 september (om vi forfarande har öppet) kan vi inte garantera mat, hänsyn till olika tillgänglighetsskäl m.m. eftersom vi då fördelat lokaler och gjort beställning av mat.

Vi är redan nu mellan 200-250 personer som samlas till Idédagar kring en av de viktigaste, roligaste och mest inspirerande frågorna inom Svenska kyrkan.

Du är välkommen att delta och bidra med ditt! Bara att trycka på länken nedan och fylla i anmälan … 😀
Anmäl dig här

Inga kommentarer

Skriv en kommentar