Ideellt forum | Live podcast 3 juni: Ryms unga i nutidens kyrka?
748
single,single-post,postid-748,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Live podcast 3 juni: Ryms unga i nutidens kyrka?

världens_fest_liggande

02 Jun Live podcast 3 juni: Ryms unga i nutidens kyrka?

Under Världens fest i Västerås spelar Ideellt forum in en ”live podcast” i serien Podd & sånt”. Temat för samtalet är ”Ryms unga i nutidens kyrka?”
Podden spelas in live lördag 3 juni  kl 13 i Ideellt forums tält på Marknadsgatan, under Världens fest i Västerås. Om all teknik är med oss så kan man se/lyssna på detta på facebook.com/ideelltforum 🙂

världens_fest_liggande3

Medverkande gäster är:

Mikael Mogren vigdes 2015 som biskop för Västerås stift. Värd för Världens fest detta år. Hans personliga valspråk som biskop är Ordet blev människa (Joh 1:14)
Maria Wålsten är från Härnösand och arbetar på stiftskansliet med internationella frågor och ideellt medarbetarskap. Hennes hjärtefråga är hur kyrkan kan arbeta åldersintegrerat.
Urban Jorméus arbetar på Svenska kyrkans internationella arbete med insamling och engagemang som enhetschef. Han är uppvuxen i frikyrkan och en starkt präglad ideell miljö men är sedan nästan trettio år engagerad i Svenska kyrkan.

 

I panelen finns

Amanda Wisselgren, bor i Umeå. Hon har varit stipendiat i den världsvida kyrkan i Filippinerna samt gjort ett volontärår på hemmaplan. Amanda har sedan många år intresserat sig för kyrkan och internationella frågor.
JanOlof Nordström är samordnare för Ideellt forum sedan fem år. Innan dess arbetade han som församlingspräst i Uppsala och Härnösands stift. Han har alltid varit intresserad av internationella frågor och allas möjlighet att vara och leva kyrka på sina villkor.
Programledare är Emelie Simmons, frilansande  journalist.

PLUS: Reportrar utanför tältet från Ung i världsvida kyrkan

Inga kommentarer

Skriv en kommentar